Sponsoring

De rallysport, een uitgelezen kans uw bedrijf te promoten

Zeker omdat de rally zich op de openbare weg afspeelt en zodoende door veel mensen bekeken kan worden. (gemiddeld 10 tot 40 duizend toeschouwers per wedstrijd). Daarbij rijdt de rallywagen tussen de proeven door tussen het overige verkeer, waarbij het veel aandacht trekt. Maar ook omdat er met de Nissan “groen” wordt gereden. De Nissan rijdt nl op M85 brandstof, oftewel Bio methanol.

 

Tevens wordt er tijdens het rally seizoen aandacht op televisie besteed aan de Nissan 350Z Challenge. Dit gebeurt bij het programma Rally report op RTL 7. Graag willen wij u dan ook reclameruimte aanbieden op de auto. U kunt dan d.m.v. een spectaculaire sport uw naamsbekendheid vergroten. U kunt als partner zelf bepalen hoeveel u wilt bijdragen. Wij beiden de reclameruimte namelijk aan per cm².

 

Voor een losse wedstrijd is het minimale oppervlak 200cm². De prijs hiervoor is vanaf € 350,00. Voor grotere oppervlakten of voor een heel seizoen zal er eerst overleg zijn en zal er een offerte worden aangeboden. De factuur die u hiervoor ontvangt is natuurlijk voor 100% aftrekbaar.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn geworden, dan geven wij u graag nadere informatie en hopen wij u in de toekomst als partner te mogen begroeten.